Prima reacție a lui Vladimir Putin după ce premierul Robert Fico a fost împușcat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Vladimir Putin spune că atacul asupra premierului slovac Robert Fico este "monstruos".

Președintele rus Vladimir Putin a numit împușcarea prim-ministrului slovac Robert Fico o crimă „monstruoasă”, transmite Reuters. Reacția sa era așteptată. 

Citește și: Robert Fico, premierul Slovaciei, împușcat. Bogdan Chirieac: Un eșec imens al serviciilor. Kremlinul va folosi acest eveniment

VEZI ȘI: Premierul Slovaciei, împușcat. Victor Ponta: Suntem prieteni. Este extrem de șocant

"Nu poate exista nicio justificare pentru această crimă monstruoasă. Îl cunosc pe Robert Fico ca fiind un om curajos și puternic la minte. Sper foarte mult că aceste calități îl vor ajuta să supraviețuiască acestei situații dificile", a spus Putin într-o telegramă adresată președintelui Slovaciei. 

Ce îi urează Vladimir Putin premierului slovac



De asemenea, Putin i-a urat lui Fico „o însănătoșire rapidă și deplină”.

Reacția liderului de la Kremlin vine după ce premierul Slovaciei, Robert Fico a fost rănit miercuri în timpul unei împușcături în orașul Gandlova, situat la 150 km de Bratislava, și a fost transportat la un spital din Banska Bystrica în stare gravă. Atacatorul a fost reținut. Ar fi vorba despre un bărbat de 71 de ani care ar locui în sud-estul Slovaciei.

VEZI ȘI: Ambasadorul României în Slovacia, informații de ultimă oră despre atentatul asupra premierului Fico: Asta este ceea ce știm în acest moment

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel