Anamaria Prodan dă cărțile pe față, în direct, la TV: „Acesta este avantajul să ai un iubit mai tânăr!”
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Sursa foto: Instagram Anamaria Prodan
Sursa foto: Instagram Anamaria Prodan
Ana Maria Prodan vine cu noi dezvăluiri din viața personală.

Anamaria Prodan șochează cu fiecare apariție. Momentan, aceasta se ocupă de organizarea Galei de Box, programată să aibă loc în Craiova pe 17 mai. Impresara subliniază clar că succesul acestui parteneriat pe care l-a inițiat alături de partenerul său, Ronald Gavril, se datorează și poveștii de iubire pe care o trăiesc cei doi. În plus, recunoaște că forma fizică pe care o are la 51 de ani se datorează partenerului ei, mult mai tânăr, de doar 37 de ani. 

Pe lângă acest eveniment care a pus România pe jar și ale cărui ecourile au ajuns până în America, țara adoptivă a lui Ronald Gavril, cei doi plănuiesc să deschisă, minți, inimi și dorințe pentru ca boxul să devină la fel de iubit în România ca și fotbalul sau tenisul, de exemplu.

Invitată în emisiunea „Monden Alert”, de la Metropola TV, Anamaria Prodan le-a povestit Andreei Frățilă, lui Florin Burescu și Ilenei Voicu Ghinea despre gala de box, dar și despre iubirea pe care o trăiește alături de Ronald Gavril.

„Am un om minunat alături de mine care mă învață secundă de secundă cum să fac ca să ajung numărul 1 în box. Trebuie să-i mulțumesc iubitului meu, acesta este avantajul să ai un iubit mai tânăr. În plus, povestea noastră de iubire înseamnă în primul rând respect și să știi că nu poate rezista vreo poveste de dragoste fără încredere și respect. Dacă nu ai respect, nu există dragoste. Nu există să ne batem, să ne înjurăm și să spunem că ne iubim, nu există. Nu există iubire cu scandal și țipete. Respectul înseamnă că cei doi parteneri se susțin, se înțeleg, se ajută, comunică. A, că-n orice relație, doar suntem oameni, mai intervin discuții, este altceva, se întâmplă, dar asta nu înseamnă că trebuie să se anuleze respectul.”, a declarat Anamaria Prodan, în direct, la Monden Alert, emisiune difuzată de Metropola TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel