Aroganţa "Becul", fatală pentru Lificiu. Ponta l-a demis din funcţie
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Victor Ponta l-a demis din funcţie pe Petru Lificiu, vicepreşedintele Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei. Premierul s-a arăat foarte deranjat de afirmaţile acestuia care a spus că mărire de 5% a preţului la energie nu înseamnă nimic, iar oamenii ar putea să economisească dacă mai sting un bec la baie. Ponta l-a acuzat de aroganţă de tip PDL şi a precizat că îl va demite din funcţie.

"Mă deranjează declaraţiile unor foşti sau actuali oficiali referitoare la scumpirea preţului la electricitate. Îl voi elibera din functie pe vicepreşedintele ANRE. E un gen de aroganţă pentru care unii care au ocupat funcţii au fost urâţi de oameni. Este o perioadă dificilă, dar modul de raportare la oameni este important. Trebuie să explici de ce majorezi preţul la electricitate cu 5 la sută. Probabil că Lificiu nu are probleme cu majorarea de 5 la sută. Nu accept acest gen de aroganţă pentru care PDL a fost detestat", a declarat Victor Ponta.

Iată declaraţiile care au dus la demiterea lui Petru Lificiu:

"O creştere cu 5% la sfârşitul lunii nu înseamnă nimic. Adică înseamnă să nu uităm becul aprins în baie când plecăm la serviciu", a afirmat Lificiu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel