Antonescu: Interzis hoție înseamnă Interzis Florin Popescu, Interzis Boriga, Interzis PDL!
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Crin Antonescu a declarat, sâmbătă în județul Dâmbovița, că interzis hoție înseamnă ”interzis Florin Popescu, Interzis Boriga, Interzis PDL”.

”Cei care au stăpânit această țară, cu firman de la Traian Băsescu și Elena Udrea, și-au bătut joc de milioane de oameni. Le-au tăiat salariile, le-au micșorat, de fapt, pensiile, au falimentat firme, au lăsat oameni pe drumuri, au închis școli, au închis spitale, au mărit TVA-ul. Au făcut tot ceea ce nu s-a făcut niciodată în rău în această țară, dar vă spun convingerea mea: Niciunul dintre baronii pediști n-a fost mai arogant, mai nerușinat, mai agresiv decât Florin Popescu. Dați-l afară prin vot!

Până și astăzi la Dâmbovița am văzut un lucru pe care nu l-am mai văzut în altă parte. Florin Popescu și clica lui își închipuie în continuare că asta e moșia lor și au întâmpinat cu Interzis USL. Iar eu îi spun: Nu, Florin Popescu. După 10 iunie, în Dâmbovița, va fi Interzis hoție! Interzis teroare! Interzis teroare! Adică va fi Interzis Florin Popescu! Interzis Boriga! Interzis PDL!”, a declarat liderul PNL, la mitingul electoral de la Târgoviște.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel