Antonescu: Boc, proverbial în condiţia de subordonat ridicol al lui Băsescu
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Crin Antonescu a lansat un atac dur la adresa lui Emil Boc, pe care l-a numit "subordonat ridicol al lui Băsescu". Liderul PNL le-a cerut clujenilor să încerce să scape de stigmatul lui Emil Boc şi să încerce să arate că oraşul nu înseamnă doar imaginea pe care guvernarea PDL a lăsat-o în urmă.

"Emil Boc a devenit proverbial în condiția lui de subordonat ridicol al lui Traian Băsescu. Din păcate Emil Boc a aplicat orbește ordinele pe care Traian Băsescu le-a dat împotriva a milioane de români și, de aceea, votul dumneavoastră trebuie să însemne despărțirea de această imagine, despărțirea de acest trecut", a spus Crin Antonescu.

"Convingerea mea este că prin votul dumneavoastră veți arăta că dumneavoastră toți, comunitatea clujeană, din Municipiul Cluj, din județul Cluj, însemnați și trebuie să însemnați pentru România, nu un motiv de ironie, ci un motiv de respect, nu un motiv de animozitate, un motiv de antipatie pentru că Emil Boc alături de Traian Băsescu și de Elena Udrea sunt astăzi, din păcate, cele mai detestate persoane din România. Clujul nu merită asta", a mai adăugat liderul PNL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel