Data publicării:

A folosit mai multe poze compromițătoare pentru a șantaja o minoră. Acum e reținut de polițiști

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto ilustrativ
Foto ilustrativ
Un tânăr de 19 ani a șantajat o minoră de 14 ani cu poze compromițătoare.

O minoră de 14 ani ar fi fost șantajată de un tânăr în vârstă de 19 ani, cu poze compromiţătoare, transmite Agerpres. Fata ar fi ieși la o întâlnire cu tânărul în cauză, iar ulterior i-ar fi trimis două fotografii compromițătoare. Tânărul a șantajat-o că va pune aceste poze pe o rețea de socializare dacă nu primește 1.000 de lei. Speriată, fata a alertat poliția. Acum suspectul a fost reținut de oamenii legii.

"În urma investigaţiilor, poliţiştii au stabilit că la data de 6 septembrie, în urma unor conversaţii telefonice, minora din Păstrăveni s-ar fi întâlnit cu un tânăr de 19 ani, din aceeaşi localitate, cu scopul de a se cunoaşte personal. Anterior întâlnirii, minora i-ar fi trimis două fotografii compromiţătoare tânărului pe o reţea de socializare. Atât în data de 6 septembrie cât şi în data de 7 septembrie, tânărul ar fi ameninţat-o pe minoră cu postarea fotografiilor pe o reţea de socializare dacă nu primeşte în schimb suma de 1.000 de lei", a declarat Dimitrie Mocanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Tânărul a fost prins în trafic având asupra sa suma de 1.000 de lei pe care a primit-o de la fată. El este cercetat acum pentru comiterea infracţiunii de şantaj.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel