Vreme bună de plajă şi în acest weekend
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Mamaia_0011
Mamaia_0011

Sfărșitul de săptămână ne aduce  temperaturi de peste 30 de grade Celsius. Turiştii care se mai află pe litoral se pot considera norocoşi - se bucură de temperaturi de iulie la preţuri de septembrie. Apa mării încă mai este bună pentru o baie.

Sâmbătă,  vremea va fi caldă pentru această dată în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil şi doar izolat, în regiunile sudice şi la munte, vor fi condiţii pentru averse slabe şi descărcări electrice. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 şi 31 de grade, iar cele minime între 8 şi 18 grade, mai coborâte în depresiuni. Presiunea atmosferică va fi uşor variabilă.

Bucureștenii vor avea parte de o vreme caldă pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, iar ziua vor mai fi condiţii ca trecător să plouă slab. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 28-29 de grade, iar cea minimă de 14-16 grade.

Și pentru duminică se anunță o vreme caldă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări şi pe arii restrânse averse şi descărcări electrice, spre seară şi în cursul nopţii, în regiunile vestice şi la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 şi 33 de grade, iar cele minime între 10 şi 20 de grade, mai coborâte în depresiuni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel