Autor: Mihai Ciobanu | Publicat pe: 20 ian, 21:16
Vosganian: Decizia ALDE privind votul la moţiunea de cenzură
Sursa foto: Agerpres
Varujan Vosganian a anunţat poziţia ALDE cu privire la moţiunea de cenzură pe care o va depune PSD după ce Guvernul Orban îşi va asuma răspunderea pe alegerea primarilor în două tururi. 

Varujan Vosganian a declarat, în direct la Realitatea Plus, că ALDE nu va vota moţiunea de cenzură. Vosganian a declarat că ALDE nu va vota această moţiune de cenzură, privind alegerea primarilor în două tururi, afirmând că e prea devreme ca, la două luni de la instalarea unui guvern, să se încerce deja răsturnarea sa.

"Vă spun răspicat că ALDE nu va vota o moţiune care are ca temă alegerile în două tururi, pentru că noi am negociat asta cu PNL. Pe urmă, cred că două luni e prea puţin ca să votezi o moţiune de cenzură împotriva unui guvern. ALDE nu va vota această moţiune de cenzură. Dar asta nu înseamnă că ALDE nu va vota nicio moţiune de cenzură. Sunt nişte teme de linie roşie pe care noi nu le permitem, cum e chestiunea cu Secţia Specială, unde am prevenit Guvernul, dar în ce priveşte această moţiune, fără noi.  Dacă mai trebuie un singur vot, acela nu va veni de la ALDE", a declarat Varujan Vosganian în direct la Realitatea Plus. 


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
WOWBiz.ro
WOWBiz.ro
StirileKanalD.ro
StirileKanalD.ro
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DefenseRomania.ro