Unii cresc, alții se duc în jos. Cine a pornit cu dreptul în cursa electorală și ce se vede în sondaje. Bogdan Teodorescu: Campanie și-au făcut, practic, doar două persoane
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
foto: Freepik
foto: Freepik
Ce arată cel mai recent sondaj ISCOP?

Răzvan Dumitrescu și prof. Bogdan Teodorescu au făcut o analiză aprofundată a celor mai recente date din sondajul INSCOP care atesta votul politic la nivel național la alegerile locale.

"Dacă vă uitați la scorurile naționale date de INSCOP, veți vedea că alianța își cam însumează forța la nivel național. E o scădere a PSD-ului (28,4%) și o creștere a PNL-ului (26,7%). AUR, pe scor național, a scăzut 3 procente, de la 17,4% șa 14,4%, Alianța de Dreapta a crescut cam un procent, dar urmează campanie... cine știe..." a spus Răzvan Dumitrescu.

Bogdan Teodorescu: Asta este discuția de preambul. Fiindcă tot ce analizăm în momentul de față analizăm într-o perioadă în care, de fapt, campanie și-au făcut doar două persoane: Piedone și Nicușor Dan. Celelalte structuri, practic, nu au avut campanie. Nu numai că Nicușor Dan și-a făcut campanie, dar și USR-ul a început campanie cel mai devreme. Și trebuie să spun că are o campanie solidă. S-a întors la sloganul cu hoția, mă rog, ăla care i-a consacrat în 2019, iar a doua poveste este că pe pereți, pe panouri, pe net - primii pe care i-am văzut în forță au fost USR-ul. Cu "Mulțumesc" al lui Nicușor... Am văzut acum campania lui Clotilde Armand... Și asta cu "Mulțumesc" îți dă senzația că e o mare familie acolo care se simte bine, suntem împreună, continuăm împreună... Campaniile lor sunt bine făcute, tot timpul au avut. Ei au ratat campania lui Barna.

Răzvan Teodorescu: Lui Barna, acum, e greu să-i lipești o campanie.

Bogdan Teodorescu: Probabil că dacă era el președinte foarte multe lucruri nu se întâmplau.

Interviul complet, aici:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel