Un copil a supraviețuit ca prin miracol, după ce a căzut de la etajul 6 al unui bloc din Capitală
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Un copil a s supraviețuit ca prin miracol, după ce a căzut de la etajul 6 al unui bloc din Capitală / Foto: Pixabay
Un copil a s supraviețuit ca prin miracol, după ce a căzut de la etajul 6 al unui bloc din Capitală / Foto: Pixabay
Miracol în Capitală! Un copil a supraviețuit după ce a căzut de la etajul 6 al unui bloc din București.

Un copil a căzut, joi, de la etajul 6 al unui bloc din Sectorul 2 al Capitalei, dar a supravieţuit şi a fost transportat de urgenţă la spital, transmite Agerpres. 

"Astăzi, prin apel 112, Secţia 7 Poliţie a fost sesizată cu privire la faptul că un minor s-a precipitat de la etajul 6 al unui imobil din Sectorul 2. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul secţiei, împreună cu echipaje de prim ajutor. Minorul a fost preluat şi transportat la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză au fost declanşate cercetări în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs evenimentul, precum şi pentru stabilirea situaţiei de drept.", a anunţat Poliţia Capitalei. 

Deocamdată nu se cunosc date despre vârsta copilului sau dacă acesta se afla singur acasă sau împreună cu familia.

Un bărbat a aruncat un copil de 18 luni de la etajul 5, enervat că micuțul plângea

Un caz șocant  a avut loc în Rusia, la sfârșitul lunii mai. Un bărbat a aruncat un copil de 18 luni de la etajul 5, după ce s-a enervat că micuțul plângea, scrie Daily Mail. Luni, individul a fost arestat. 

Aleksey Levchenko, în vârstă de 42 de ani, și-a recunoscut fapta și a mărturisit că a aruncat copilul de la etaj deoarece s-a enervat că acesta plângea prea mult. Acuzat de omor, bărbatul riscă acum o condamnare pe viață.

Copilul a fost găsit mort, cu capul înfășurat într-o pungă de plastic, la scurt timp după ce a fost lăsat în apartamentul lui Levchenko, situat în orașul Kirov. Levchenko ar fi invitat două femei la el acasă pe 11 mai. Cei trei ar fi dat o petrecere și ar fi consumat alcool. Unul dintre invitați, o tânără de 26 de ani, numită doar Ksenia, și-a adus fiul de 18 luni la întâlnire. La un moment dat petrecăreții au rămas fără băutură.

Copilul dormea ​​în căruciorul său când femeile au ieșit să cumpere alcool, iar Levchenko a fost lăsat să-l îngrijească pe copil. În timp ce femeile erau la cumpărături, copilul s-a trezit şi a început să plângă. Potrivit anchetatorilor, Levchenko a încercat mai întâi să-l liniştească pe băiețel, punându-i o pungă de plastic pe cap. Deoarece micuțul a continuat să plângă, Levchenko l-a aruncat pe acesta de la balconul aflat la 50 de metri înălțime.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel