Un Boeing al Air France, aflat într-o cursă Paris-Tokyo, a aterizat de urgență în Istanbul
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Tiberiu Vasile
WhatsApp
Boeing 777 / Imagine de Khusen Rustamov de la Pixabay
Boeing 777 / Imagine de Khusen Rustamov de la Pixabay
Un Boeing 777 al companiei Air France care efectua o cursă între Paris și Tokyo a declarat situație de urgență.

Un Boeing 777 al companiei Air France care efectua o cursă între Paris și Tokyo a declarat o situație de urgență și este acum deviat spre Istanbul.

Informațiile sunt destul de limitate la acest moment. Zborul AF 274 este realizat de F-GSQM, un model Boeing 777. Timpul de plecare a fost ora 23:41, ora locală a Franței. În timp ce se afla deasupra României, echipajul a detectat o problemă de ulei la unul dintre motoare. Piloții au solicitat o deviere, potrivit AirLive.net.

F-GSQM are 18 ani. Air France are 43 de astfel de Boeing 777

În apropiere de spațiul aerian turcesc, nava a coborât în altitudine spre direcția Istanbul. La aproximativ 2000 de metri înălțime, personalul din avion a anunțat situație de urgență.

Din momentul în care a fost anunțată starea de urgență, a fost doar o chestiune de timp până la aterizare. Pasagerii au zburat doar 3 ore și 4 minute din ruta totală, conform informațiilor de pe RadarBox.com. La aterizare a fost întâmpinat de echipele de urgență. 

F-GSQM are 18 ani. Air France are 43 de astfel de Boeing 777. Din toate cele 43, doar 4 au mai rămas active, având o medie de zbor de 15,8 ani, potrivit AviationSourceNews.com

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel