Un Boeing al Air France, aflat într-o cursă Paris-Tokyo, a aterizat de urgență în Istanbul
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Tiberiu Vasile
WhatsApp
Boeing 777 / Imagine de Khusen Rustamov de la Pixabay
Boeing 777 / Imagine de Khusen Rustamov de la Pixabay
Un Boeing 777 al companiei Air France care efectua o cursă între Paris și Tokyo a declarat situație de urgență.

Un Boeing 777 al companiei Air France care efectua o cursă între Paris și Tokyo a declarat o situație de urgență și este acum deviat spre Istanbul.

Informațiile sunt destul de limitate la acest moment. Zborul AF 274 este realizat de F-GSQM, un model Boeing 777. Timpul de plecare a fost ora 23:41, ora locală a Franței. În timp ce se afla deasupra României, echipajul a detectat o problemă de ulei la unul dintre motoare. Piloții au solicitat o deviere, potrivit AirLive.net.

F-GSQM are 18 ani. Air France are 43 de astfel de Boeing 777

În apropiere de spațiul aerian turcesc, nava a coborât în altitudine spre direcția Istanbul. La aproximativ 2000 de metri înălțime, personalul din avion a anunțat situație de urgență.

Din momentul în care a fost anunțată starea de urgență, a fost doar o chestiune de timp până la aterizare. Pasagerii au zburat doar 3 ore și 4 minute din ruta totală, conform informațiilor de pe RadarBox.com. La aterizare a fost întâmpinat de echipele de urgență. 

F-GSQM are 18 ani. Air France are 43 de astfel de Boeing 777. Din toate cele 43, doar 4 au mai rămas active, având o medie de zbor de 15,8 ani, potrivit AviationSourceNews.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel