”Tudorel Toader va fi FORȚAT să-și dea DEMISIA”. SCENARIUL ZILEI- VIDEO
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Ministerul Justiției, proiect de lege lansat în dezbatere publică
Ministerul Justiției, proiect de lege lansat în dezbatere publică
Deputatul independent Remus Borza a afirmat, în ”Borza Analytica” de la  DCNews , că ministrul Justiției, Tudorel Toader, va fi indecis în ceea ce o privește pe Laura Codruța Kovesi, procurorul-șef al DNA. Totodată, el consideră că ministrul va fi forțat să demisioneze. 
”Cel mai probabil o va lăsa în coadă de pește. Va spune că mai așteaptă rapoarte de la Inspecția Judiciară, că așteaptă un raport al procurorului general. Va spune că va veni probabil peste o lună să prezinte o situație de sinteză, care să prezinte atât activitatea Ministerului Public cât și a Ministerului Justiției. Va spune că sunt anumite deficiențe care trebuie corectate în DNA, dar care nu sunt suficiente pentru a propune o măsură extremă, a  revocării.” a spus deputatul independent. 
 
 
Previziune explozivă: Toader, DEMISIA

”Foarte probabil, zilele următoare să ne așteptăm la o demisie din partea ministrului. Va fi forțat să-și dea demisia, nici alianța PSD-ALDE nu-și va permite să-l demită. Prejudiciul de imagine va fi prea mare, dar vor avea suficiente argumente încât să-i ceară ministrului Justiției demisia, oricum nu moare de foame, e rectorul Universității `Alexandru Ioan Cuza` din Iași” a mai afirmat deputatul independent Remus Borza. 

VEZI AICI INTERVIUL INTEGRAL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel