Luptă acerbă pentru Primăria Capitalei. Rareș Bogdan: Acest candidat s-a născut speranță și a murit talent
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin
Rareș Bogdan, europarlamentar PNL, a vorbit despre lupta pentru Primăria Capitalei.

Europarlamentarul liberal Rareș Bogdan a vorbit, duminică, la Realitatea Plus despre bătălia pentru Primăria Generală a Capitalei, acolo unde Nicușor Dan, Gabriela Firea, Sebastian Burduja și Cristian Popescu Piedone duc o luptă acerbă pentru câștigarea fotoliului de edil pentru următorii 4 ani.

„Dintr-o dată, vedeți că Nicușor Dan nu mai are38-41%. Nicușor Dan se duce spre 30. Vă pot spune - și vă rog să păstrați înregistrarea și s-o difuzați în noaptea de 9 spre 10 iunie - alegerile se vor câștiga în București cu scorul de 27-28% pentru că cei 3 candidați principali ai celor 3 formațiuni politice importante vor fi umăr la umăr și va conta foarte mult mobilizarea. Aici mă refer la candidatul nostru, Sebastian Burduja, la Nicușor Dan și la doamna Firea. Cristian Popescu Piedone n-a dansat decât o vară. El s-a născut speranță și a murit talent. Practic, va fi undeva între 10-15% pentru că nu are bazin electoral și nu are nici activ de partid care să îl sprijine. Doamna Firea, probabil va fi undeva între 24 și 28. Sebastian va fi între 24 și 28, iar Nicușor Dan - din momentul acesta doar va coborî - și va conta foarte mult prestația fiecăruia. 

Într-adevăr, Sebastian Burduja are o problemă legată de notorietate, dar președintele Ciucă și cu mine avem suficientă notorietate și vom apărea amândoi atât în pliante, cât și - cât se mai poate până la sfârșitul perioadei - pe panouri publicitare, pe autobuze, pe absolut tot ce se poate, pe afișe pentru a-i da încredere și pentru a-i asocia electoratul nostru cu PNL“, a spus, duminică, Rareș Bogdan la Realitatea Plus.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel