Tatăl lui Teo despre nuntă: Prea mult fast. Teo e făţarnică
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Ion Uță, tatăl lui Teo, a lansat un atac la adresa fiicei sale,  acuzând-o de fățărnicie. Supărarea lui Ion Uță vine de la faptul că Teo Trandafir nu și-a dorit tatăl să-i fie alături în ziua nunții,  din cauză că acesta a făcut publice mai multe detalii despre viaţa sa particulară.

"Nu m-a invitat nimeni la nuntă. Pe mama ei a chemat-o. Fata mea a fost şi rămâne pentru mine tot ce am pe lume şi o voi iubi, cu sau vără voia ei. Ea rămâne Dumnezeu pentru mine, aşa am fost şi eu pentru ea, până când s-a dovedit făţarnică", a spus Ion Uţă, la Kanal D.

 Tatăl vedetei este de părere că nunta a venit însă prea repede după ce Teo l-a cunoscut pe Constantin Iosef şi a lăsat de înţeles că petrecerea nu a fost pe placul lui. "Nunta nu mi-a plăcut pentru că sunt misogin şi bătrân. A fost un fast contrastând cu tot ce ştiu eu. Dacă mă duceam, cred că mă dădea afară. A fost o mireasă frumoasă, seamănă cu mine când eram tânăr, e frumoasă rău fi-mea. Mi se pare că s-au luat prea repede, dar ce contează ce cred eu", a spus Ion Uţă, care a precizat că i-a trimis fiicei sale un mesaj în ziua nunţii, care a coincis şi cu ziua ei de naştere.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel