Târgul de Turism. Recomandare expresă pentru cei tentați de litoralul românesc în 2016
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Cei care sunt în căutarea unei vacanțe perfecte în 2016 pot beneficia de ofertele atractive prezentate de cele peste 280 de firme din 15 țări care sunt prezente în perioada 25 - 28 februarie la o nouă ediție de primăvară a Târgului de Turism al României (TTR), organizată la Romexpo. Deși cererile pentru destinațiile externe sunt consistente, o noutate în acest an o reprezintă creșterea remarcabilă pentru litoralul românesc, a declarat pentru DC News Cosmin Marinof, director naţional de vânzări TUI TravelCenter/Eurolines. Acesta a ținut să pecizeze că cine dorește să-și petreacă concediul pe litoralul nostru trebuie să se grăbească pentru că în curând nu vor mai fi disponibilitați.

"Provocarea companiei vine din faptul că puteți achiziționa orice vacanță cu 99 de euro, iar restul plătibil în rate până cu 30 de zile înainte de plecare. Este o creștere remarcabilă pentru litoralul românesc. Oamenii s-au grăbit să rezerve din timp. Dar credem că litoralul românesc va încheia sezonul acesta cu minim 20% creștere, ceea ce este foarte foarte bine. Și ca atare, cine dorește să-și petreacă concediul pe litoralul nostru trebuie să se grăbească, pentru că în curând nu vor mai fi disponibilități. Deja sunt câteva hoteluri care sunt în stop sales, nu mai găsești camere decât în capete de sezon. Sudul litoralului și-a luat un avânt destul de puternic și ne bucură foarte tare. Ne dau și nouă un avant pentru că este vorba de țara noastră," a declarat Cosmin Marinof, director naţional de vânzări TUI TravelCenter/Eurolines.

Totodată, oficialul TUI TravelCenter a ținut să precizeze că se observă un trend crescător al străinilor care doresc să viziteze România. "Au început să crească destul de mult cazările în orașe și City Break-urile în România făcute de străini - englezi, nemți, francezi, olandezi. București este principala țintă și apoi orașele din Transilvania care se leagă și în circuite".

Cu această ocazie, Cosmin Marinof a dat o informație importantă pentru cei care își doresc câteva zile de concediu în această primăvară într-o zonă excepțională din România, Delta Dunării: "La Green Village din Sfântul Gheorghe sezonul se va deschide pe 15 aprilie".

Iată ofertele promovate de TUI TravelCenter la Târgul de Turism de la Romexpo:

- Reduceri de până la 45% la cazare pentru pachetele charter ale verii, rezervări Early Booking.

- Rezervați cel mai bun loc pentru vacanța Dvs de vară cu un avans de numai 99 euro!

- Reduceri și oferte speciale pentru Sărbatorile de Paște și 1 mai precum și pentru pachetele city break.

- O reducere de 100 EUR/cameră pentru pachete charter de minimum 1000 euro/cameră pentru destinațiile:

-Turcia: Antalya, Bodrum;

-Grecia: Corfu, Creta, Rhodos, Santorini, Zakynthos;

-Spania: Mallorca, Tenerife, Ibiza.

Pentru sezonul de vară, se acordă reduceri suplimentare Early Booking, valabile doar pe perioada evenimentului și cu o destinație nouă, de top: Ibiza este noua destinație charter a anului 2016! 

Vezi AICI și alte oferte de nerefuzat pentru vacanța de vară de la TUI TravelCenter/Eurolines

Programul de vizitare al târgului, unde își expun oferte agenții de turism din Albania, Bulgaria, Croaţia, Egipt, Grecia, Israel, Italia, Moldova, Palestina, Polonia, România, Serbia, Spania, Turcia şi Ungaria, va fi, de joi până sâmbătă, între orele 10,00-18,00, iar duminică între orele 10,00-16,00. Preţul biletului de intrare va fi de 10 lei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel