Soluții provizorii pentru apa caldă, în Drumul Taberei. Anunțul autorităților
Autor: Ema Apostu | Publicat pe: 15 mai 2020, 14:24
WhatsApp
 Primăria Capitalei anunță soluții provizorii pentru apa caldă.

În Drumul Taberei, zona Pieței Moghioroș, a început, de vineri, organizarea de șantier, unde, pe Magistrala I-III VEST, pe o distanță de peste 800 de metri, va fi înlocuită o țeavă veche de termoficare, cu alta nouă, cu senzori de avarie. Primăria anunță că vor fi soluții provizorii pentru apa caldă.

Potrivit unui comunicat transmis vineri, Primăria București, prin Compania Energetica București, anunță deschiderea celui de-al doilea șantier pentru continuarea lucrărilor la cel mai amplu proiect de modernizare a sistemului primar de distribuție a agentului termic din Capitală, sadministrat de Compania Municipală Termoenergetica București.

Șantier în Drumul Taberei, în zona Pieței Moghioroș

„Este primul proiect de acest fel realizat, în Capitală, în ultimii 30 de ani. Astfel, imediat după sistarea distribuției agentului termic, Compania Municipală Energetica a demarat organizarea de șantier în Drumul Taberei, în zona Pieței Moghioroș, unde, pe Magistrala I-III VEST, pe o distanță de peste 800 de metri, lucrătorii Companiei vor înlocui țeava veche de termoficare, cu țeavă nouă, preizolată, dotată cu senzori de avarie. Noul sistem performant de țevi preizolate are o garantie de 30 de ani și poate depista, cu precizie, orice avarie care poate apărea în rețeaua de termoficare", anunță Primăria Capitalei.

În același timp, au fost reluate și lucrările în șantierul din zona Pieței Bobocica, unde anul trecut a înlocuit deja un kilometru din vechile conducte cu țeavă nouă, care asigură parametri ridicați de funcționare. În această zonă, s-a început deja decopertarea traseului pe strada Energeticienilor, unde va fi înlocuită Magistrala II SUD, între Piața Bobocica și CET SUD.

Primăria Capitalei precizează, în documentul citat, că în zonele unde sunt lucrări vor exista soluții provizorii, astfel încât bucureștenii să nu sufere de lipsa apei calde, pe perioada verii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?