SIMONA HALEP - EKATERINA MAKAROVA, în SFERTURI DE FINALĂ la DUBAI. Ce spune românca despre adversara sa
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
SIMONA HALEP - DUBAI. Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală de la Dubai, după victoria reușită miercuri în fața bulgăroaicei Tsvetana Pironkova, scor 6-4, 6-3 . În sferturi, românca va avea un meci infernal, cu o adversară în fața căreia a pierdut categoric ultimul duel direct.

SIMONA HALEP - DUBAI. Simona Halep va lupta cu Ekaterina Makarova (locul 9 WTA) pentru un loc în semifinalele din Emirate. Rusoaica a trecut în optimi de Zarina Dias (Kazahstan, locul 33 WTA), scor 6-3, 6-4.

SIMONA HALEP - DUBAI. Astfel, Simona Halep și Ekaterina Makarova vor repeta în sferturile de finală de la Dubai meciul din aceeaşi fază de la Australian Open 2015. Atunci, rusoiaca s-a impus categoric, în două seturi, scor 6-4, 6-0. Meciul se va juca joi, cu începere de la ora 17:00.

SIMONA HALEP - DUBAI. La finalul partidei din optimi, Simona Halep a vorbit despre sfertul cu Makarova, dar a ținut să le și mulțumească suporterilor din tribune care o susțin în timpul partidelor de la Dubai.

SIMONA HALEP - DUBAI. "Sunt prima dată în sferturi aici şi mă simt bine. Nu pot pierde dacă sunt susţinută aşa din tribună. Pot să vorbesc şi în română la câtă lume e aici. Sunt mai puternică mental acum. Makarova joacă foarte bine, am şansa mea mâine. Mă voi bate să câştig", a declarat Simona Halep la Digisport.

Vezi și: Vești excelente pentru Halep la Dubai: A scăpat de fosta campioană

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel