Spectacol ecvestru îmbinat cu literatură: Un eveniment unic
Data publicării:
Autor: George Eduard Caramiciu
WhatsApp
Editura ap! și Basme cu cai vă invită la un minunat spectacol ecvestru: FRATE CAL, desfășurat pe parcursul a 3 zile.

Editura ap! și Basme cu cai invită publicul de toate vârstele la un minunat spectacol ecvestru: FRATE CAL. Participanții se vor bucura de 3 zile de spectacol, iar în fiecare zi, trei norocoși vor câștiga o carte ap! La achiziționarea unui bilet pentru oricare dintre cele trei zile de spectacol, participanții intră automat în tragerea la sorți și pot câștiga LA TRAP, carte semnată de cowboy-ul american Grant Golliher, cu o prefață a ediției în limba română scrisă de îndrăgitul actor și dresor de cai, Denis Ștefan.

Evenimentele au loc pe 28 aprilie, 1 mai și 12 mai la Casa Comana, str. Gelu Naum 607, și subliniază cât de important este să rămânem conectați cu natura în această tumultoasă epocă modernă – totul pe înțelesul copiilor, fără a exclude însă mesaje mai subtile destinate adulților.

„LA TRAP: Lecții de viață, leadership și empatie de la un cowboy nonconformist”, de Grant Golliher, o carte care vorbește, mai presus de toate, despre relația care se formează între om și cal, fiind o filosofie accesibilă despre viață, leadership și parenting, formulată de autor în urma experienței de zeci de ani acumulate ca dresor de cai.

Cartea vă poate ajuta să deveniți mai răbdători și mai puțin critici, să vă depășiți traumele sau dependențele, să vă înfruntați fricile, să vă consolidați încrederea, să vă deblocați potențialul neexploatat sau să vă descoperiți marea pasiune.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel