Simona Halep, absentă la Fed Cup. Ion Țiriac, reacție privind decizia Simonei Halep de a nu juca la Fed Cup
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Ion Țiriac și-a exprimat părerea în legătură cu decizia Simonei Halep, numărul 3 WTA, de a nu juca în confruntarea România-Canada, din play-off-ul pentru Grupa Mondială a Fed Cup.

Ilie Năstase a criticat-o pe Simona Halep pentru că nu merge în Canada la FED CUP. Ulterior, a treia jucătoare a lumii a răspuns criticilor, precizând că joacă pentru România la fiecare turneu. "Tot timpul când intru pe teren acolo scrie România, Halep", a declarat Simona Halep pentru DigiSport.ro.

Ion Țiriac, o altă legendă a sportului alb, abordează acest subiect luând în calcul și efortul depus de sportiva noastră în ultima perioadă: „Pe vremea noastră, trebuia nu numai să participăm, dar ni se ordona să participăm. Simona Halep trebuie să joace întotdeauna pentru țară", a declarat, potrivit Digi 24, Ion Țiriac, adăugând, însă, "când e posibil".

„Dacă vezi matale programul pe care l-a avut Simona Halep până în ziua de astăzi, este atât de brutal, încât nu cred că vreun sportiv, în orice sport, l-a avut", a punctat, ulterior, Ion Țiriac.

Simona Halep, despre declarația lui Ilie Năstase: Nu știu dacă mă afectează sau nu, dar...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel