Replici șocante la dezbaterea TVR 1. "O să vă bată Dumnezeu"
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp

Bogdan Diaconu, candidatul PRU la Primăria Capitalei și Daniel Barbu, candidatul ALDE, au avut un schimb de replici la dezbaterea electorală organizată la TVR 1.

"Dumnealui a mințit aici în direct, dar la ALDE este o practică de partid. În interviul de acum două zile dat la RFI, a spus așa: 'Catedrala Mânturiii Neamului este clădire banală. Ca primar nu aș da bani'. Daniel Barbu a zis că nu ar da bani pentru Catedrala Mântuirii Neamului decât dacă s-ar ajunge în situația să i se dărâime zidurile. Domnule Barbu, o să vă bată Dumnezeu", a zis Bogdan Diaconu.

[citeste si]

Replica profesorului Daniel Barbu a venit imediat: "Dacă ați înțelege limba română și dacă ați recurge mai puțin des la blesteme - ceea ce nu este un act creștinesc - ați înțelege că am spus pur și simplu că aș interveni în calitate de primar la catedrală dacă cumva ar fi un accident de construcție, dacă s-ar dărâma zidurile și ar fi nevoie urgentă de intervenție. Asta am spus! Dumneavoastră aveți o problemă de înțelegere a limbii române. Insultele să știți că nu vă vor duce departe".

Mădălina Pușcalău, moderatoarea dezbaterii, a intervenit și a spus: "Domnilor, vă rog, vom ajunge la tăiat microfonul".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel