Reacție din PSD, după audierea lui Ioan Oltean la DNA: Colegii de la PNL au o reală problemă
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Vicepreşedintele PSD Bistriţa-Năsăud, deputatul Daniel Suciu, a declarat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că, după audierile de joi, de la sediul DNA, copreşedintele filialei judeţene a PNL, Ioan Oltean, nu mai reprezintă o miză politică pentru PSD.

'Ioan Oltean a fost adversarul nostru politic foarte mulţi ani. Am spus foarte multe lucruri despre domnia sa şi aşteptăm ca organele de cercetare penală să-şi facă datoria, ca, eventual, domnia sa să fie trimis în judecată (...). Nu îmi fac un titlu de glorie din a arunca cu piatra într-un om căzut. Cred că, de ieri, domnul Ioan Oltean, din punct de vedere politic, pentru noi sau pentru mine, nu mai constituie o miză politică', a spus Suciu, potrivit Agerpres.

Deputatul bistriţean a adăugat că îi pare rău să constate că acuzaţiile de corupţie aduse unor demnitari din judeţul Bistriţa-Năsăud au tangenţă cu membri PNL care provin din fostul PDL, referindu-se la Ioan Oltean şi la fostul preşedinte al Consiliului Judeţean din perioada 2008-2012, Liviu Rusu.

'Cert este că epoca în care despre un politician se spune că a tăiat şi spânzurat într-un judeţ, începând de ieri, s-a încheiat definitiv şi, dacă tot vorbim de reînnoirea clasei politice, de înlăturarea celor acuzaţi de corupţie, cel puţin în judeţul Bistriţa-Năsăud, cred că ai mei colegi de la PNL au o reală problemă', a mai spus Daniel Suciu. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel