Johann Fischhofer este un fermier austriac umblat prin lume și care a avut ocazia să se întâlnească cu un grup de fermieri din România care a mers în Austria pentru a învăța cum se face brânza maturată.
Doar că fermierul austriac a fost cel care a trăit experiența vieții lui atunci când Sterczer Sandor, din Covasna, a scos din "traistă" trei sortimente de brânză maturată realizate după o tehnologie elvețiană "adaptată" cum numai noi românii ne pricepem să facem și l-a invitat să guste, scrie agrointel.ro.
"Este cea mai bună brânză pe care am gustat-o vreodată până acum, este mai bună și decât brânza pe care o fac eu aici. (...) Nu știam că românii fac o brânză așa de bună. Nu pot spune altceva decât că am gustat o brânză de calitate superioară, nu cred că mulți austrieci pot face o astfel de brânză", a subliniat Johann Fischhofer.
[citeste si]
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
Citește articolele cu aceleași etichete:
- Cine a furat România. Cea mai mare propagandă a fost scoasă la iveală
- BANCUL ZILEI: De ziua soacrei
- Funeriu: E o greșeală fundamentală să părăsești România sau Republica Moldova pentru a te muta mai la Vest
- Avea mici afaceri de 20 de ani în România, dar a plecat în UK, cu toată familia. ”În HoReCa, erau cele mai mari și mai grele controale. Veneau la două săptămâni și nu plecau fără... ”
- Când se termină coșmarul de pe Prelungirea Ghencea. Nicușor Dan spune de ce lucrările durează foarte mult. ”Tot timpul așteptăm unii după alții”
- Pască fără aluat. Rețeta lui Liviu Dragnea pentru Paște 2024 / video
- Condiment folosit de Paște plin de pesticide
- Ursul a dat iama în gospodăria lui Adrian Năstase. Prima reacție a fostului premier / foto în articol
- De ce criptomonedele sunt „un mare nu”. Mitroi (analist de investiții): E eminamente speculativ. Creșterea vine doar din achiziția altcuiva
- Nicușor Dan: De ce nu e apă caldă în București / video