Chirieac comentează sondajul USR: Nici "organului" nu-i convine Armand! E o bătaie la Sectorul 1... / Ciutacu: The Land of Făgăduință
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
foto: Freepik
foto: Freepik
Discuții aprinse în platoul România TV cu privire la șansele candidaților înscriși în cursa pentru Primăria Capitalei, pe marginea sondajului comandat de Clotilde Armand.

Discuția din platoul România TV a plecat de la următorul sondaj:

Victor Ciutacu: Domnule Chirieac, "al dumneavoastră" (n.r. Nicușor Dan) pare scăpat câștigător în Champion's League (37%). Piedone și cu doamna Firea la egalitate conform măsurătorilor făcute de oamenii lui Mirel Palada, domnul Burduja 11% și domnul Enache de la AUR care sare de 5% (7%). Sondajul a fost realizat în perioada 24-26 aprilie 2024, cu o marjă de eroare de +/-3,2%. Piedone zice că se va lupta cu forțele răului până la capăt, doamna Firea încă speră și se roagă...

Bogdan Chirieac: Ca și contracandidat, domnul Nicușor Dan nu-l recunoaște decât pe Piedone.

Victor Ciutacu: Atât. Am văzut. A zis și aici în studio că doar cu Piedone are treabă, restul nu-l încurcă. Dar mișcarea surpriză e la dvs, domnule Chirieac, la Sectorul 1 unde se pare că scăpați de Gheonoaia... cică se apropie cu pași mari, cutezători, domnul Tuță, în sondajele de opinie, de procentul doamnei Armand, cu amendamentul că îl încurcă foarte tare pe domnul Negoiță.

Bogdan Chirieac: Domnul Daniel Tudorache are o imagine bună în Sectorul 1.

Victor Ciutacu: Există un precedent. Există precedentul Olteanu care acum s-a băgat independent în cursă și l-a făcut primar pe ăla de la USR prin cele 15 procente pe care le-a luat fix de la partidul lui, de la PSD. Dacă mai apar mulți de Tudorache din ăștia... noroc că nu mai e mult timp să se-nscrie.

Bogdan Chirieac: Nu mi se pare. Acolo poți să ieși primar cu 25%. Mai mult n-are doamna Armand.

Victor Ciutacu: Dar ăilalți dacă frămânțesc... nu refuză 75%...

Bogdan Chirieac: E domnul Tuță, e domnul Tudorache... nu se pot înțelege oamenii ăștia?

Victor Ciutacu: Se pare că nu.

Bogdan Chirieac: E domnul Liviu Negoiță, e domnul Mircea Andrei, e domnul Dan Podaru, e doamna Ramona Bruynseels... adică e o bătaie la Sectorul 1... nu știu!

Victor Ciutacu: The Land of Făgăduință ca să zicem așa.

Bogdan Chirieac: Pe de altă parte, mulți din nucleul dur al nostru au mari semne de întrebare vis-a-vis de comportamentul doamnei Armand.

Victor Ciutacu: Iertați-mă, cel mai nereprezentant "al vostru", domnul Nicușor Dan, întrebat într-o altă emisiune de televiziune cu cine votează, a zis că-l votează "pe-al lui" că e în Sectorul 5, de la USR-iști, dar a zis că dacă ia la Sectorul 1 vota cu siguranță un candidat de dreapta, dar a refuzat cu vehemență să o nominalizeze pe doamna Armand la toate încercările moderatorului.

Bogdan Chirieac: Da, așa este. Și astăzi, la DC News, l-am întrebat același lucru. A zis că se pare că pe zona de școli ar fi făcut ceva bine... doamna Armand. E evident că nu o susține pe doamna Armand.

Victor Ciutacu: Nu există și varianta ca unii dintre ei să fie "iepurași la blat"?

Bogdan Chirieac: Daniel Tudorache nu cred că a intrat la blat.

Victor Ciutacu: Și Tudorache chiar își închipuie că el va putea câștiga fără partid? Că a fost declarat necâștigător cu partidu-n spate, dar acum de unul singur...

Bogdan Chirieac: "Organul" era în partea cealaltă.

Victor Ciutacu: Și acum "organul" e la el?

Bogdan Chirieac: Nu, dar s-ar putea ca "organul" să nu se mai amestece. Nici "organului" nu-i convine Clotilde Armand!

Victor Ciutacu: Păi și acum patru ani nu și-a dat seama "organul"?

Bogdan Chirieac: Nu. Dă ședințele de Consiliu Local din Sectorul 1 să vezi crize de isterie acolo! Ferească Dumnezeu!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel