Răzvan Dumitrescu, glumă despre AUR. Val Vâlcu arată rolul lui Dragnea
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
George Simion, sursă foto: George Simion Facebook
George Simion, sursă foto: George Simion Facebook
Jurnalistul Răzvan Dumitrescu a citit, în timpul emisiunii "Ce se întâmplă?", o glumă despre partidul AUR şi rezultatul de la alegeri. Val Vâlcu a arătat care a fost rolul lui Dragnea. 

"Iohannis a săpat la PSD până a dat de AUR. Aşa sună o glumă. AUR este foarte înţepat în mesaj de Iohannis. Ce crezi că se va întâmpla de aici încolo în Parlament, pentru că AUR are, ca partid de opoziţie, un mesaj mult mai dur?", a întrebat Răzvan Dumitrescu. 

"Gluma este foarte bună, dar la lopată a pus un picior şi Dragnea. Aici m-aş întoarce în timp, la referendumul pentru familie. Care era unul din şirul de eşecuri ale PSD-ului. De atunci încolo au dus-o numai în jos. Am discutat cu câţiva care au participat la strângerea de semnături şi erau extrem de supăraţi pe Dragnea. Vorbim de trei milioane de semnături strânse pentru acel referendum. Li se părea că Dragnea i-a trădat, a pus frână pe maşinăria de partid. I-a lăsat în offside, probabil din servilism pentru Partidul Socialist European, jocuri politice la alt nivel. Acei oameni au rămas cu o mare frustrare. E greu să treci de la votul Pro Familie, la partidul progresist PLUS sau chiar la PNL.", a replicat Val Vâlcu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel