Rareș Bogdan, audiat la DNA ca martor
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Jurnalistul Rareș Bogdan a ajuns joi la DNA pentru a vorbi cu procurorul care instrumentează dosarul lui Marian Vanghelie, după ce numele său a fost menționat în acest caz. Realitatea Tv scrie pe burtieră că Rareș Bogdan a mers "de bunăvoie" la DNA.

UPDATE: La ieșirea de la DNA, Rareș Bogdan a spus că a băut o cafea cu procurorul, pe care îl găsește foarte amabil. Bogdan a admis că a fost citat în urmă cu puține de zile e anchetatori, însă spune că solicitarea a venit după ce a "strigat pe toate televiziunile" că vrea să depună mărturie.

Realizatorul "Jocuri de Putere" a declarat la intrarea în sediul DNA că nu a intervenit la președintele Iohannis în favoarea lui Marian Vanghelie. Jurnalistul crede că Vanghelie i-a folosit numele pentru că este "cunoscut".

"Păi, pe cine să folosească? Sunt cunoscut. Dacă era acum 10 ani o foloseau pe Andreea Esca, acum mă folosesc pe mine pentru ca sunt cunoscut", a spus jurnalistul.

Marian Vanghelie: Niciodată nu i-am dat mită lui Rareș Bogdan

Potrivit referatului procurorilor, Marian Vanghelie a pretins că jurnalistul Rareș Bogdan poate interveni la președintele Klaus Iohannis pentru a-l ajuta în problemele cu justiția. P

rimarul sectorului 5, aflat în arest preventiv, a precizat pe o rețea de socială că nu i-a oferit niciodată bani cu titlu de mită lui Rareș Bogdan. Din partea sa, jurnalistul a acuzat menționarea numelui său în acest dosar.

Întrebat, miercuri, dacă Bogdan a intervenit pe lângă el în favoarea lui Vanghelie, Iohannis a răspuns: "Asta este gluma pentru seara asta".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel