Data actualizării:
Data publicării:

Putin s-a decis. "Linia directă" a liderului de la Kremlin va avea loc într-un format combinat

Autor: Doinița Manic | Categorie: Politica
WhatsApp
Foto: Kremlin.ru
Foto: Kremlin.ru
"Linia directă" a lui Vladimir Putin va avea loc într-un format combinat.

"Linia directă" cu președintele rus Vladimir Putin și marea sa conferință de presă va avea loc înainte de sfârșitul anului într-un format combinat, a declarat secretarul de presă al șefului statului, Dmitri Peskov, scrie Interfax.

"Va exista un format combinat. Acest lucru se va întâmpla în acest an", a spus Peskov reporterilor joi, răspunzând la o întrebare corespunzătoare de la Interfax.

El a precizat că data evenimentului a fost deja stabilită.

"Vă vom informa în timp util", a spus Peskov.

Ce este "linia directă" cu președintele rus Vladimir Putin

Linia directă cu președintele Vladimir Putin este un eveniment anual în care cetățenii ruși au oportunitatea să pună întrebări președintelui și să primească răspunsuri în direct.

Este un fel de sesiune de întrebări și răspunsuri desfășurată pe televiziune și online, oferind o conexiune directă între liderul țării și cetățeni. Este un mod prin care oamenii își pot exprima preocupările și pot afla mai multe despre perspectivele și planurile președintelui. Este o practică pe care mulți lideri de stat o adoptă pentru a menține o comunicare mai deschisă cu publicul. Până acum nu se știa când va avea loc evenimentul, pentru că cei de la Kremlin au tot amânat data la care trebuia să aibă loc, evitând să ofere prea multe detalii despre motivul pentru care este întârziat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel