Pune un vârf de cuțit din acest condiment pe pervazul geamului: vei uita pe loc de o grijă
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Pune un vârf de cuțit din acest condiment pe pervazul geamului -  vei uita pe loc de o grijă. Sursa - Pexels
Pune un vârf de cuțit din acest condiment pe pervazul geamului - vei uita pe loc de o grijă. Sursa - Pexels
Cu acest condiment, pus pe balcon sau pervazul geamului, poți scăpa de o problemă enervantă.

Dacă vrei să scapi de o problemă foarte frecventă și enervantă, ai ajuns la locul potrivit! Pune doar un vârf de cuțit de chili pe balcon și, în cel mai scurt timp, toate necazurile tale vor dispărea.

Cu siguranță, odată ce vei încerca acest truc fabulos, nu vei mai renunța la el niciodată. Problema despre care vrem să vă vorbim astăzi nu are nicio legătură cu insectele. Deși ți-am spus să-ți iei un praf de chili pe care să-l pui pe balcon, îți poți imagina despre ce este vorba?

Ce fac gospodinele franceze ca să scape de praf: trucul cu care uită săptămâni întregi de curățenie

Trucul de astăzi are de-a face cu rufele proaspăt spălate și agățate la uscat în aer liber.  Hainele riscă să se murdărească în aer liber.  Dacă, totuși, vrei să rezolvi această problemă enervantă, odată pentru totdeauna, trebuie neapărat să iei un praf de chili și să-l amesteci cu puțină apă. Apoi pune  soluția într-un recipient și pulverizați conținutul ici și colo pe balcon. Aveți grijă ca soluția să nu ajungă și pe haine.  

Procedând astfel, datorită aromei puternice a pudrei de chili, veți alunga păsările care încearcă să vă atace hainele curate. Alternativ, puteți cumpăra o plantă de ardei iute pe care să o puneți pe balcon au în zona în care vă întindeți hainele.

Efectul va fi același și, în plus, veți avea și ardei iute proaspăt, pe care îl puteți utiliza în bucătărie. Incredibil, nu-i așa? Cu toate acestea, acest truc simplu funcționează cu adevărat!

BONUS. Cum se curăță oglinda pătată, ca să arate ca nouă: nimeni nu știe aceste trucuri   

 


Oglinda este considerată, pe bună dreptate, o piesă indispensabilă în decorul casei. Cu toate acestea, nu este ușor să curățăm perfect suprafața oglinzii, mai ales dacă au apărut pete și puncte negre.

Gospodinele caută mereu modalități noi de a curăța oglinda fără a-i deteriora suprafața și de a obține rezultate uimitoare fără prea multe dificultăți.

Nu toate produsele scumpe de pe piață pot reda strălucirea oglinzii, fără a lăsa pete la suprafață. În acest caz, trebuie să vă amintiți despre apă cu săpun, ziare și colanți vechi.

Un truc de viață grozav cu parfum sau alcool vă ajută să rezolvați rapid problema petelor de pe suprafețele oglinzilor.

Covorul rămâne plin de praf chiar și după aspirare? Cu acest truc vei rezolva imediat problema

Alegeți un parfum pe care nu-l folosiți și treceți la treabă. Aveți nevoie de un tampon de bumbac. Pulverizați pe el parfum și ștergeți suprafața pătată a oglinzii. Veți vedea, că după o astfel de procedură, oglinda va străluci, iar în casă va rămâne un miros plăcut.

Oţet -  O metodă mai radicală de a scăpa de petele de pe oglindă este apa cu oțet. Amestecați oțetul cu apă într-un raport de 1: 1 și începeți să curățați oglinda.

După o astfel de procedură, oglinda te va uimi cu o strălucire incredibilă.

Tricoul alb este pătat sau are o nuanță gri? Pune-l la fiert cu mai multe felii de lămâie și bucură-te de rezultat

Colanții uzați pot fi folosiți la curățarea suprafeței oglinzii. În primul rând, oglinda se spală cu apă și săpun, iar colanții sunt folosiți pentru a-i lustrui suprafața. După o astfel de procedură, nu va rămâne niciun punct pe oglindă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel