Prințul William vinde ziare în centrul Londrei. Motivul nobil din spatele gestului
Autor: Andreea Ditcov | Publicat pe: 10 iun 2022, 10:00
WhatsApp
Sursă foto: LinkedIn (Matthew Gardner)
Sursă foto: LinkedIn (Matthew Gardner)
Prințul William a fost obervat în timp ce vindea ziare în centrul Londrei. 

Ducele de Cambridge a fost văzut în centrul Londrei ajutând la vânzarea unor reviste, totul în scop caritabil. Richard Hannant, care a reușit să facă o poză cu prințul, a spus că este „uimitor”.

”A fost atât de prietenos”, a spus el. ”Efectiv stătea pe marginea drumului cu o persoană fără adăpost”. 

The Big Issue este o revistă vândută de oameni fără adăpost, șomeri de lungă durată și cei care au nevoie de bani pentru a nu se îndatora. Ducele și ducesa de Cambridge au vorbit anterior despre implicarea lor în organizații caritabile apropiate inimii lor, adesea inspirate de mama prințului, regretata Prințesă Diana, a scis BBC pe pagina de Instagram. 

Prințul William și Prințul Harry nu și-au vorbit la Jubileu

Prințul Harry dorește scuze din partea familiei regale pentru modul în care a fost tratat în timpul Jubileului de Platină al Reginei, susține un expert. Angela Levin, care a petrecut un an cu Ducele de Sussex în timp ce își scria biografia, susține că prințul este ”absolut furios”.

Levin susține că Harry nu s-a gândit să vorbească cu William înainte de a se urca în avionul înapoi spre casă cu soția Meghan și copiii Lilibet, în vârstă de un an, și Archie, de trei ani.

Harry și Meghan nu au petrecut timp privat cu Prințul William, Kate, George, Charlotte și Louis în timpul Jubileului, potrivit Page 6, iar familia lui William este posibil să nu o fi întâlnit deloc pe Lilibet. O persoană din interior a spus că relația dintre frați rămâne ”„încărcată” după ”bombele mediatice” ale ducilor de Sussex despre Familia Regală. Cu toate acestea, Lilibet s-a întâlnit cu Majestatea Sa ”de mai multe ori”, iar Prințul Charles și Camilla au petrecut și ei ceva timp cu cei patru înainte de a se întoarce duminică în California, potrivit prietenului lui Harry și Meghan, Omid Scobie. Citește continuarea AICI

Harry și Meghan ar fi vrut o poză cu Regina și micuța Lilibet

Harry a arătat ”o obrăznicie incredibilă” dacă întradevăr i-ar cerut bunicii sale să pozeze pentru o imagine oficială cu Alteța Sa și Lilibet, în mijlocul jubileului ei de platină de patru zile și a problemelor continue cu sănătatea, a declarat un expert regal pentru MailOnline. Ducii de Sussex ar fi vrut ca propriul fotograf să-l surprindă pe monarh întâlnindu-se pentru prima dată cu strănepoata ei Lilibet la Windsor, dar o sursă a susținut că li s-a spus ”că nu au nicio șansă”, deoarece evenimentul este un moment privat.

Fotograful nu a fost numit, dar poate fi prietenul lor Misan Harriman, care i-a fotografiat în mod regulat pe ducii de Sussex și se spune că i-a reunit în 2016. De asemenea, a făcut poza fiicei lor pe gazonul de la Frogmore Cottage, la aniversarea ei de un an. 

Jurnalistul de investigație Tom Bower, care lucrează la o biografie a ducesei de Sussex, a declarat: „Meghan trebuie să fi fost furioasă când a auzit că fotografiile de la întâlnirea lor la Windsor au fost interzise. Interdicția a fost aplicată la balcon pentru Trooping the Colour, nicio fotografie cu ea cu regina în St Paul's și apoi lovitura finală, nicio fotografie cu Lilibet și străbunica ei. În fine, Palatul joacă o mână bună”. Citește mai multe AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?