Vești bune despre cel mai iubit judecător din lume, diagnosticat cu cancer pancreatic. Chiar Frank Caprio a făcut anunțul - VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
foto: captură video Facebook, Frank Caprio
foto: captură video Facebook, Frank Caprio
Judecătorul Frank Caprio își ține admiratorii din întreaga lume la curent cu cele mai noi vești despre starea sa de sănătate, pe tot parcursul chimioterapiei.

Frank Caprio, cel mai iubit judecător din lume, cunoscut pentru cazurile din instanță pentru care a dat verdicte și pedepse dintre cele mai blânde, pe principiul că oricine merită o a doua șansă și că dintr-o inimă bună vin cele mai bune lecții, se luptă de la începutul anului cu un diagnostic crunt: cancer pancreatic.

Din decembrie 2023 a început chimioterapia și... se pare că tratamentul dă rezultate. O spune chiar el în cel mai recent clip postat online.

"Am fost diagnosticat cu cancer pancreatic. Vestea a venit ca un șoc. Ce faci într-o astfel de situație? Nu renunți! Voi învinge această boală. Urmez toate sfaturile medicilor, fac tot ce ține de mine... Sunt un luptător. N-am să renunț. Sunt semne că tratamentul merge într-o direcție pozitivă. Țineți minte asta: trăiți viața din plin, iubiți-vă familia, prietenii, prețuiți clipa!"

Caprio este cunoscut pentru filmulețele cu mesaj motivațional pe care le postează constant de când s-a îmbolnăvit, înainte fiind celebru în toată lumea pentru emisiunea "Caught In Providence" în care cazuri dintre cele mai complicate erau filmate și soluționate pe loc, cu maximă toleranță, empatie, umor și un spirit umanitar rar întâlnit în zilele noastre.

Doar unul dintre sutele de cazuri care au trecut prin "mâna" lui Frank Caprio, aici:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel