Urmărește emisiunea live
Presa norvegiană, critici dure după egalul obţinut de România la Oslo
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Norvegia - România rezultat LIVE text | Rezultat în preliminariile EURO 2020
Norvegia - România rezultat LIVE text | Rezultat în preliminariile EURO 2020
Fotbalul din Norvegia e în stare de şoc. Fotbaliştii lui Lars Lagerback au retrăit cu România momentele din partida cu Suedia, când au condus cu 2-0, dar în final au remizat, scor 3-3. Acum, jurnaliştii norvegieni au tras un semnal de alarmă în privinţa pregătirii mentale a jucătorilor selecţionaţi.

România a reuşit să plece cu un punct de la Oslo, datorită lui Claudiu Keşeru, dar şi norocului. Tricolorii au egalat în prelungirile partidei, după ce mingea s-a lipit de piciorul drept al atacantului lui Ludogoreţ, iar acesta a finalizat cu stângul.

Publicaţia VG.no nu a iertat prestaţia favoriţilor şi a avut un comentariu dur: “Pentru a doua oară în două meciuri, Norvegia cedează după ce conduce. Nu a ajutat toată discuţia de după parida cu Suedia. S-a întâmplat din nou, cu România. Astfel, şansele Norvegiei să ajungă la EURO sunt minime. Cea mai accesibilă rută pare să fie prin Liga Naţiunilor. O putem numi o cădere nervoasă. Am avut 2-0 cu Suedia, în martie, s-a făcut 3-2 pentru ei, dar Kamara a salvat un punct. Împotriva României am condus cu 2-0, cu 14 minute rămase din joc, dar am fost egalaţi din nou.

Ceva nu e în regulă în capul jucătorilor norvegieni. Putem înţelege că s-a întâmplat o dată ca echipa adversă să revină. Dar şi a doua oară? Lars Lagerback şi echipa au probleme de ordin mental. Ar fi trebuit să avem şase puncte din cele două meciuri, dar în schimb ne-am ales cu două.

Norvegia e aproape eliminată din cursa pentru EURO, deşi preliminariile abia au început, iar pentru asta avem nevoie de răspunsuri”, a fost reacţia dură a jurnaliştilor de la VG.no, citaţi de Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel