Dinamo, tot mai aproape de Liga a 2-a, după meciul dramatic cu FC Botoșani
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Dinamo Bucureşti a pierdut dramatic, cu scorul de 1-2 (1-1), marţi seara, în deplasare, la Botoșani, într-un meci din etapa a şasea a fazei play-out a Superligii de fotbal.

Într-o partidă extrem de importantă pentru evitarea retrogradării în Liga a 2-a, FC Botoşani a câştigat printr-un gol reușit de Sebastian Mailat (90+1), după ce a avut un om în plus timp de o repriză.

Botoșani a deschis scorul prin autogolul lui Gabriel De Moura (14). Dinamo a primit un penalty, după un fault făcut de Alexandru Ţigănaşu la Răzvan Patriche, însă atacantul Hakim Abdallah (29) a trimis pe lângă poartă. Arbitrul George Găman a eliminat doi antrenori de la FC Botoșani, Bogdan Andone (principal) şi Marius Suller (secund), pentru proteste agresive în minutul 32.

Dinamo a reuşit să înscrie prin kosovarul Astrit Selmani (34), însă golul a fost anulat pe motiv de ofsaid. Totuși, Dinamo a reușit să egaleze (45+2), prin golul lui Selmani, cu un lob peste portarul Răzvan Ducan, după o lansare de la Eddy Gnahore.

Abdallah (45+9) a primit cartonaşul roşu pentru lovitură periculoasă cu gheata în capul lui Romario Benzar, care a părăsit terenul cu ambulanța, sângerând şi cu guler cervical. Prima repriză a fost prelungită cu nu mai puțin de 15 minute şi 38 de secunde, un record în Liga 1.

Golul victoriei celor de la FC Botoșani a fost marcat de Mailat cu capul (90+1), la centrarea lui Jaly Mouaddib. După acest meci, Dinamo rămâne cu 20 de puncte, ocupând penultima poziție în play-out, care duce direct în Liga a 2-a. FC Botoșani, ca urmare a acestei victorii, a părăsit ultimul loc și a urcat pe loc de baraj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel