Ponta: Băsescu e mort de frică
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Premierul Victor Ponta a declarat că fostul președinte Traian Băsescu a mințit în cadrul interviului acordat marți seară, când a declarat că fostul șef al SRI, George Maior, și-a dorit ca liderul PSD să câștige alegerile prezidențiale.

Șeful Guvernului a arătat că Traian Băsescu se teme de închisoare și de afirmațiile pe care le poate face Elena Udrea în fața procurorilor.

"Băsescu face ce a făcut de când îl cunosc eu şi anume minte. Şi mai mult, ceea ce nu prea am văzut la Băsescu, e mort de frică. Aseară am văzut un Băsescu mort de frică, ce-o să spună dna Udrea să ajungă şi el în închisoare... Eu sper ca doamna Udrea să spună tot adevărul", a declarat Ponta.

Întrebat în legătură cu declarațiile conform cărora a existat o întâlnire a sa cu Elena Udrea înainte de numire Laurei Codruța Kovesi la DNA, Ponta a spus:

"Repet, minte intotdeauna şi, in plus, acum e mort de frică şi poate se duce şi acum să o asigure pe dna Udrea de tot sprijinul ca nu cumva să-l tragă şi pe el....".

Băsescu: Ponta voia capul lui Coldea. Opțiunea lui Maior a fost Ponta la alegeri

Fostul președintele Traian Băsescu a declarat că premierul Victor Ponta a fost "opțiunea" șefului SRI, George Maior, la alegerile prezidențiale din 2014, sugerând că prim-adjunctul Serviciului, Florian Coldea, își dorea ca Iohannis să câștige Președinția pentru că o victorie a lui Ponta echivala cu înlăturarea sa.

"Vă aduceți aminte când PSD îl declara pe Maior viitor prim-ministru? Opțiunea dânsului a fost pentru dl Ponta", a spus Băsescu, marți seară, la B1 Tv.

Întrebat dacă, de cealaltă parte, opțiunea gen. Florian Coldea era Klaus Iohannis, Băsescu a răspuns: "Aici nu am o certitudine. Nu am cum să probez, pe când dincoace este limpede".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel