O pensionară și-a otrăvit vecinii. Gestul femeii a șocat pe toată lumea
Data publicării:
Autor: Adriana Nicolau
WhatsApp
otrava
otrava
O pensionară din Statele Unite a pregătit o substanță otrăvitoare, pe care susține că voia să o folosească. 

Potrivit Sky News, pentru a testa efectele, bătrâna a decis mai întâi să încerce substanța pe vecinii săi. Femeia în vârstă de 70 de ani le-a pus otravă în mâncarea celorlați bătrâni care locuiau cu femeia în azil.

Betty Miller, în vârstă de 70 de ani, a pregătit ricină, o toxină vegetală extrasă din semințele de ricin, pe care susține că voia să o foloseasă pentru a-și face singură rău. Mai întâi, însă, ea a vrut să se asigure că toxina are efect, așa că a pus-o în mâncarea bătrânilor care se aflau la același azil cu ea. O doză de 1,78 miligrame de ricină poate fi fatală, iar intoxicația cu ricină are simptome precum vărsături, diaree sau halucinații.

În momentul în care o persoană s-a simțit rău, femeia a recunoscut îngrijitorilor că ea este vinovata, deoarece aceasta a pus ricină în mâncarea oamenilor. Poliția a fost chemată, iar în urma cercetărilor efectuate s-a descoperit că bătrâna avea în locuința ei o doză de ricină. Femeia în vârstă de 70 de ani a fost arestată, unde ulterior a ieșit la iveală faptul că femeia ar suferi de boli psihice.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel