Urmărește emisiunea live
"Pe Gigi Becali îl mai așteaptă o tragedie". Cine spune asta
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp
gigi_becali
gigi_becali

Gigi Becali a fost închis, mătușa lui a murit și un apropiat al acestuia a fost strivit de tren. "Ține de karma familiei lui, nu de karma lui personală" a spus Carmen Harra. Ea dă două vești: una bună- va ieși curând din închisoare, una proastă: îl mai așteaptă o tragedie. 

Carmen Harra susține că Gigi Becali a atras tot răul care s-a întâmplat în familia sa. Totuși, ea spune că "Gigi Becali va scăpa din încurcătură datorită unor persoane din afara României. Conjunctura ar putea rămâne necunoscută, însă el va ieşi la lumină", susţine Carmen Harra, potrivit ziarulring.ro.

Tragediile din viața lui Becali

Cât despre necazurile din viața finanțatorului echipei Steaua, Harra explică "Gigi Becali are o cumpănă acum, între 54 şi 57 de ani, când va traversa o perioadă critică. Va mai avea o cumpănă între 67 şi 69 de ani. Teoretic, ar trebui să fie longeviv şi să ajungă la 90 de ani, însă, practic, punctele lui vulnerabile sunt inima şi sistemul glandular. Din cauza tensiunilor emoţionale, inima va fi cea mai afectată". Carmen Hara avertizează: "În şirul acesta de nenorociri, pe Becali îl mai aşteaptă încă o tragedie, care va încheia trinitatea de necazuri, apoi apele se liniştesc".

Ea a adăugat că "Gigi Becali nu va mai sta foarte mult timp în închisoare. Când va ieşi, se va linişti şi vibraţia de negativitate din familia lui.".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel