Paul Lambrino, episod șocant. "Mi-a cerut acest lucru"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Fostul primar al Sectorului 1 George Pădure a făcut dezvăluiri șocante din viața lui Paul Lambrino, cel care şi-a adjudecat titlul de Prinţ de România, deşi nici un membru al Casei Regale nu-i recunoaşte acest drept.

Invitat la "Subiectiv", George Pădure a povestit cum a ajuns să îi oficieze căsătoria prințului Paul, la Palatul Elisabeta, cu Lia Trif.

El a povestit că Paul Lambrino i-a cerut să i se adreseze în timpul ceremoniei cu "Alteța Sa regală", lucru pe care l-a refuzat categoric.

"A fost un episod interesant pentru că eu, ca primar, nu oficiam căsătoriile decât în anumite cazuri. Într-o zi a venit cineva și mi-a spus că prințul Paul ține neapărat să îi oficiez căsătoria. El căuta legitimitate și mi-a mai zis că vrea să oficializez căsătoria la Palatul Elisabeta, nu la primărie. Așa a vrut el. Inițial am refuzat, dar până la urmă am acceptat să merg acolo. Când m-am dus la Palatul Elisabeta, m-am certat cu Paul. El căuta în permanență show. Eu mă pregătisem așa cum trebuie, erau acolo vreo 3-4 camere de luat vederi. A venit la mine și mi-a spus: 'aș vrea să vă rog să vă adresați cu Alteța Voastră'. I-am zis că îmi pare rău, dar nu pot să fac așa ceva, eu nu fac show", a spus George Pădure la emisiunea "Subiectiv" realizată de Răzvan Dumitrescu la Antena 3.

[citeste si]

"Tot ce a făcut a fost exclusiv pentru a căpăta legitimitate cu persoana lui, el nu caută adevărul istoric", a mai spus fostul primar al Sectorului 1, arătând că pe buletinul acestuia apărea numele Paul Lambrino, și nu Al României Paul-Philippe, așa cum apare începând cu 2008.

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel