Orban atac la partenerul USR: Invitația către Kovesi, o greșeală
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Bogdan Cotigă
WhatsApp
Ludovic Orban
Ludovic Orban
Președintele PNL, Ludovic Orban a declarat la Realitatea TV că invitația USR către Codruța Kovesi de a se alătura acestui partid a fost o greseală politică majoră.

”Nu poți să câștigi imagine de pe urma cuiva care și-a făcut imagine într-o altă zonă decât politică”, a afirmat Ludovic Orban.

 Liderul PNL susține că invitația lansată de USR este cu atât mai greșită cu cât a fost formulată în contextul în care Kovesi fusese acuzată de social-democrați că ar fi avut legături cu zona politică. ”Nu poți ca tu să-i dai o coloratură politică”, a mai spus Orban.

Dan Barna, președintele USR, a lansat o invitație către Laura Codruța Kovesi de a se înscrie în USR. Acesta a spus că a avut un schimb de mesaje cu Kovesi, iar Kovesi i-a răspuns că se va retrage o perioadă, pentru că nu a avut concediu timp de cinci ani, dar vor vorbi după.

Ulterior, Barna a declarat că invitația adresată fostei șefe a DNA era valabilă în condițiile în care aceasta ar fi vrut să se implice în politică, însă a precizat că acum ”nu mai este de actualitate”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel