Olguța Vasilescu, reacție după refuzul lui Iohannis: Acum e clar, nu?
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Primarul municipiului Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, vicepreşedinte PSD, reacționează după decizia președintelui Klaus Iohannis de a respinge propunerea PSD - ALDE ca Sevil Shhaideh să fie premier. Olguța Vasilescu susține că PNL a fost relaxat în campania electorală, întrucât ştia că șeful statului nu va nominaliza un premier social-democrat, indiferent de scorul electoral.

'Lăsaţi filmele de spionaj şi toate aberaţiile aruncate zilele acestea în spaţiul public! Pentru mine a fost relevanta discuţia cu Cristian Buşoi din campania electorală: "Uitaţi de nominalizarea PSD la funcţia de premier, chiar dacă câştigaţi alegerile. Iohannis nu va nominaliza un PSD-ist, indiferent de scor!" De asta a fost PNL atât de relaxat în campanie... Acum e clar, nu?", a scris, marţi seara, Lia Olguţa Vasilescu pe pagina de Facebook.

[citeste si]

Vicepreşedintele PSD mai afirmă că, dincolo de orice considerente de ordin politic, religios şi "frustrări ale cuiva", Sevil Shhaideh este o persoană 'cum rar întâlneşti' și i-ar părea rău ”să pierdem un asemenea premier”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel