Vom mai avea alegeri prezidențiale în septembrie? Răspunsul dat din coaliție
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Foto: Inquam Photos / Alexandra Pandrea
Foto: Inquam Photos / Alexandra Pandrea
În spațiul public a fost lansat scenariul mutării alegerilor prezidențiale din septembrie, în contextul în care președintele Klaus Iohannis nu ar avea șanse la conducerea NATO. 

”Este doar o speculaţie care se face în legătură cu aceste alegeri. În momentul de faţă cu toţii evoluăm în ecuaţia alegerilor locale. Preocupările noastre se îndreaptă către a oferi cele mai bune soluţii tuturor administraţiilor publice locale din această ţară. Nu discutăm modificarea datei alegerilor prezidenţiale. Este un subiect pe care îl vom aborda după data de 9 iunie, când vom fi în măsură să evaluăm şi rezultatele activităţii noastre şi în mod evident să organizăm şi să proiectăm şi viitorul politic şi electoral. În momentul de faţă, nu discutăm modificarea datelor. A fost şi un anunţ public al premierului în legătură cu posibilitatea de a organiza aceste alegeri în luna septembrie. Foarte probabil vom confirma acest scenariu şi după alegerile locale”, a declarat Ionuţ Stroe, la B1TV, vineri seară, întrebat despre devansarea datei alegerilor prezidenţiale, conform news.ro. 

Întrebat cum vor sta lucrurile între PSD şi PNL după aceste alegeri şi dacă va fi candidat comun la alegerile prezidenţiale, Ionuț Stroe a precizat că lucrurile pot continua la fel după alegeri, dacă cele două partide vor avea rezultatele sperate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel