Oana Lovin, a doua zi de GREVA FOAMEI la primăria lui Clotilde. "Cîțu e mai preocupat de teroriști decât de spitale"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Captură video România TV
Captură video România TV
Oana Lovin protestează pentru a doua zi la rând în fața primăriei conduse de Clotilde Armand. Ea a anunțat că va face greva foamei până când primarul Sectorului 1 va semna actele necesare obținerii finanțării Spitalul de Copii „Grigore Alexandrescu”.

"Sunt foarte mulți oameni care până acum nu au știut de această problemă. Iubi Cîțu e mai preocupat de teroriști decât de spitale, în loc să fie preocupat cu lucruri concrete. Pentru cei care nu știu, repet, domnul doctor profesor Ulici de la Spitalul de Copii „Grigore Alexandrescu” a obținut o finanțare nerambursabilă de 75 de milioane de euro pentru construirea unui corp operator nou și pentru construirea singurului spital de arși din România.

Ce înseamnă asta? Copiii care au arsuri de peste 40% pe corp nu au nici o șansă în țară, sunt netransportabili și nu au unde să se trateze, mor cu zile. Această minune de doctor a făcut rost de aceste fonduri, dar doamna Clotilde Armand a lăsat spitalul de izbeliște și efectiv nu are cine să dea această semnătură. Rog toate autoritățile, de la Weber, până la Cîțu, faceți ceva.", a declarat Oana Lovin în direct la RomâniaTv.

Spitalul de Copii „Grigore Alexandrescu” riscă să piardă o investiție de 75 de milioane de euro din partea Băncii Mondiale, după o mișcare făcută de Clotilde Armand. Mai exact, spitalul a fost transferat către Primăria Generală a Capitalei după o decizie luată de Armand. 

VEZI ȘI: Oana Lovin, GREVA FOAMEI la primăria condusă de Clotilde. "Voi sta până mă ia salvarea". "Nu vrea individa asta să semneze"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel