Mugur Ciuvică, după o știre despre Traian Băsescu: "Grotesc, mizerabil"
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Președintele Grupului pentru Investigații Politice, Mugur Ciuvică, a comentat informația conform căreia Traian Băsescu ar urma să înființeze, alături de președintele PNȚCD, Aurelian Pavelescu, o platformă politico-civică largă.

Formațiunea din care ar urma să facă parte fostul președinte al României va urma modelul Convenţiei Democratice, iniţiată de Corneliu Coposu în anii '90, a anunțat Aurelian Pavelescu.

Vezi detalii aici: BOMBĂ. Băsescu renunță la PMP pentru un nou proiect

Prezent în ediția de vineri a emisiunii "Subiectiv", Mugur Ciuvică a fost întrebat de moderatorul Răzvan Dumitrecu: "Cum vi se pare să legi, fie și aluziv, numele unei construcții politice ce urmează să i-o propui lui Băsescu de Corneliu Coposu?".

"Grotesc așa, grosolan spre mizerabil. Dar, pe de altă parte - bine, ăla mic cu capul mare e ăla mic cu capul mare - acum problema mea cu dl Băsescu este că nu se duce la DNA, pentru că înțeleg că doamna Kovesi i-a prelungit imunitatea totală. Dacă i-a prelungit doamna Kovesi imunitatea totală, atunci omul chiar e liber să facă CDR-ul cu Pavelescu. 

Domnul Băsescu, politic, după referendumul din 2012 e terminat, e absolut ridicol. Toate întreprinderile lui politice de atunci încoace au fost amendate rău de diversele voturi care au mai avut loc. O să mai facă o căcărează politică cu Pavelescu. S-o facă, nu asta e problema!", a răspuns președintele GIP, la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel