Motivul pentru care Anamaria Prodan nu vrea să se prezinte la procesul deschis de Corina Caciuc. „Calomnie pentru ce?”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
Anamaria Prodan a câştigat procesul cu Dennis Man. Fotbalistul îi va plăti impresarei 350.000 de euro. Sursa foto: Anamaria Prodan/instagram
Anamaria Prodan a câştigat procesul cu Dennis Man. Fotbalistul îi va plăti impresarei 350.000 de euro. Sursa foto: Anamaria Prodan/instagram
Anamaria Prodan și Corina Caciuc urmau să se întâlnească vineri pentru unnul dintre procesele care au survenit sepărării impresarei de Laurențiu Reghecampf.

Deși cele două femei din viața lșui Reghecampf trebuiau să se întâlnească astăzi, impresara a anunțat dinainte că nu se va prezenta la procesul unde actuala iubită a antrenorului o acuză de calomnie.

Procesul a venit după mai multe reacții acide pe care Anamaria Prodan le-a avut împotriva Corinei Caciuc.

Impresara a anunțat, chiar de lângă mormântul mamei sale, că nu se va prezenta la judecătorie. Anamaria Prodan nu știa exact nici data procesului.

 „Mâine e? Nici nu mai știu, am atât de multe deschise de ei doi încât nu mai știu care sunt, pentru cine, bine că îl am pe avocatul meu.”

„Nu (nu o să mă prezint). Eu mă uit în presă, văd, citesc, văd fotografii cu o domnișoară care a trăit o astfel de viață. Calomnie pentru ce? Nu mie îmi bagă Kamara degete în gură prin videoclipuri, nu eu sunt dezbrăcată prin cluburi de noapte la striptease”, a spus Anamaria Prodan, ieri, la Antena Stars.

„Reghecampf e cel mai dator la mama”

„Reghecampf e cel mai dator la mama, nu eu. Milioane… (n.r. – ar fi avut de dat Ionelei Prodan). Ăsta e fost regretul vieții mele, durerea că exact în perioada în care Reghecampf trebuia să fie alături de mine, de familie, de noi toți, el în anul ăla a luat-o razna, lui i s-a părut că vai, dacă eu am plecat cu mama prin Cuba, Mexic, Turcia, prin toate țările ca să o salvez.”

”El a rămas singur și a căzut în nenorocirea asta a vieții încât mama mea cred că se învârte în mormânt și dă să iasă să-l salveze pentru că l-a iubit atât de mult și era atât de fericită că era mândru”, a mai spus Anamaria Prodan , potrivit sursei citate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel