Messi a marcat un nou gol fabulos pentru Inter Miami, dintr-o poziție 'imposibilă'. A ajuns la şapte goluri în patru partide / Video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Lionel Messi s-a dovedit din nou decisiv pentru Inter Miami. Starul argentinian și-a ajutat echipa să se califice în sferturile de finală ale competiţiei Leagues Cup, după o victorie la loviturile de departajare în faţa echipei FC Dallas, duminică seara, la Frisco (Texas), în faţa a 28.000 de suporteri. 

Lionel Messi, fostul jucător al echipelor FC Barcelona şi Paris Saint-Germain, a reuşit o dublă în timpul regulamentar al acestui meci. Messi a ajuns astfel la un total de şapte goluri în patru partide disputate pentru clubul din Florida, cu care a semnat în această vară.

Căpitanul selecţionatei Argentinei a deschis scorul în minutul 6. În finalul reprizei secunde a marcat din nou, în urma unei lovituri libere (85), graţie căreia a restabilit egalitatea pe tabela de marcaj (4-4). Astfel, Messi a evitat eliminarea echipei sale.

La sfârşitul timpului regulamentar de joc, conform regulamentului, s-a trecut direct la loviturile de departajare. Messi a transformat primul penalty al lui Inter Miami, care s-a impus în final cu 5-3.

VIDEO

La Inter Miami au evoluat ca titulari în acest meci alţi doi foşti jucători ai formaţiei FC Barcelona, respectiv spaniolii Jordi Alba şi Sergio Busquets. Jordi Alba a oferit două pase decisive, una dintre ele la golul înscris de Messi în debutul meciului, Sergi Busquets a transformat cel de-al doilea penalty al echipei sale la loviturile de departajare.

Leagues Cup este o competiţie rezervată cluburilor din Major League Soccer (MLS) şi Liga mexicană (Liga MX), anul acesta derulându-se prima sa ediţie. Inter Miami va înfrunta în sferturile de finală câştigătoarea partidei dintre Huston Dynamo şi Charlotte FC.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel