Nadia Comăneci și-a făcut un nou tatuaj, spre deliciul fanilor - Foto în articol
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Facebook Nadia Comăneci
Foto: Facebook Nadia Comăneci
Nadia Comăneci și-a făcut un nou tatuaj.

Nadia Comăneci a postat pe rețelele de sociale o fotografie cu noul său tatuaj, care reprezintă un moment important din viața sa.

"Este un design creat special pentru mine. Este permanent. Eu mi-am dorit un astfel de tatuaj de multă vreme, ceva care să reprezinte toate lucrurile importante care se regăsesc în acest tatuaj: Girl Power, Break the ice, Hard work, Be unique etc.

Eu deja l-am făcut ieri şi pot spune că îl port cu foarte mare mândrie. Este un trend al campionilor olimpici să-şi facă cercurile olimpice tatuate. Eu mi-am dorit ceva unic, ceva care să spună povestea primului 1.00", a spus Nadia Comăneci, potrivit orangesport.ro.

Reacțiile fanilor

Fanii au fost surprinși de tatuajul ales de sportivă, care reprezintă un moment important din viața sa.

"Ai fost și ești unică. O legendă vie. Nimeni nu poate uita acele momente. Am stat cu inima in gât și bucuria a fost imensă. Nadia noastră DE AUR!", a scris o femeie.

"Nu o sa uit niciodată acel moment când tabela electronică nu era conceputa sa afișeze nota 10. Nadia, tu ești prima gimnastă care a deschis acest drum... cu 1.00. Te iubesc și te păstrez în inima mea, toată viața. Am cărțile tale și le recitesc cu drag în timpul liber. Te iubesc mult, mult de tot... Nadia!", a scris altcineva.

"Mulți nu vor înțelege de ce acolo punct. Am văzut video pe YouTube de 1000 de ori! Ma gândesc ce norocoasă a fost mama, că a văzut asta în direct la TV!", a scris altcineva.

"Tot respectul meu...și al tuturor romanilor. Ne-ai făcut mândri că suntem conaționali cu tine. Bravo, Nadia pt totdeauna! Mă înclin!", a scris o altă fană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel