VIDEO - Cristi Tănase, surprins sângerând în holul unei clădiri. În urmă cu o lună şi jumătate, a fost prins băut şi drogat la volan
Data publicării:
Autor: Cristian Cîșleanu
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Vezi imaginile cu fostul jucător al echipei FCSB, Cristi Tănase.

Cristi Tănase, fost jucător la FCSB, a fost filmat în holul unei clădiri în timp ce sângera. În ultimele zile ale anului 2023, Cristi Tănase a fost prins la volan în timp ce se afla atât sub influenţa alcoolului, cât şi a unor substanţe interzise. 

”Salut, Dodele. Ce faci? Ce-ai păţit la gură? Uite, îţi curge sânge”, spune cel care filmează. Cristi Tănase era pe podea, în şezut, sprijinit de o uşă. Nu se ştie, momentan, ce s-a întâmplat cu fostul jucător. 

VIDEO:

La finalul lunii decembrie, Cristi Tănase a fost prins la volan sub influenţa unor substanţe interzise.

”A fost verificat cu aparatul alcooltest si depistat cu o alcoolemie de 0,20 ml per litru alcool pur în aerul expirat, o contravenţie, dar nu a putut prezenta permisul de conducere care i-a fost suspendat de către polițiștii bucureşteni pentru motive pe care nu le cunoaştem.

El a susţinut în faţa agenţilor de poliţie că a contestat măsura suspendării, având o confirmare de la judecătorie că a făcut acest lucru, dar nu a depus acest certificat la organul de poliţie care i-a suspendat permisul”, a susținut, la acea vreme, inspector Robert Radu, purtător de cuvânt la IPJ Argeș.

Citește în continuare pe DC Sport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel