Mesaj dur pentru BOLT. "Ruşine. Nu e rolul meu să vă educ şoferii"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Sursa: Facebook Bolt
Sursa: Facebook Bolt
Un locuitor din Bucureşti a transmis un mesaj dur pentru BOLT, platforma de transport alternativ din Capitală, după ce mai mulţi şoferi au refuzat să poarte mască de protecţie. 

"Rușinos, Bolt! De 3 săptâmâni încoace toate călătoriile mele cu șoferii voștri au devenit nesfârșite discuții despre rolul măștii în plină epidemie. În seara asta, am coborât. Șoferul vostru m-a dovedit! N-am reușit să-l conving să poarte masca cât timp sunt în mașina lui. Șoferul a fost super agresiv, gata să îmi dea el jos masca de pe față. Am chemat un al doilea șofer, l-am întrebat de pe trotuar dacă poartă mască și mi-a răspuns, tot agresiv, că nu.

Nu e rolul meu să fac asta. Nu e rolul meu să vă educ șoferii. Și ține de responsabilitatea voastră față de clineți să explicați câteva reguli minimale oamenilor cu care lucrați și să mă asigurați că faceți tot ce puteți să nu fiu pus în pericol.

Nu restricțiile și starea de urgență sunt soluția la această criză sanitară gravă! Nu izolarea în casă! Nu vreau să cred asta. Pandemia asta va dura! Și nu vreau să trăiesc o astfel de viață. Respectul și responsabilitatea individuală ar rezolva o parte din probleme.

Nu știu cum e în alte orașe din România, unii vor spune că mai rău, alții că mai bine, dar în București, mai mult de jumătate dintre locuitori nu sunt pregătiți să trăiască experiența urbană. Vorbim despre un hibrid jalnic. Iar asta se vede în ultimele luni mai clar ca niciodată.

Urâte vremuri.", a scris Edmund Niculuşcă, preşedintele ONG-ului ASOCIAȚIA ROMÂNĂ PENTRU CULTURĂ, EDUCAȚIE ȘI NORMALITATE, pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel