Medic de familie, curs pentru elevii de liceu despre COVID-19: "Trăim într-o minciună indusă prin televizor". VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Caputură video: Youtube Maria Teodorescu
Caputură video: Youtube Maria Teodorescu
Un medic de familie din Câmpina a făcut afirmaţii controversate despre pandemie, în faţa unor elevi din clasa a XII-a.

Se pare că medicul de familie Dan Gavrilescu trebuia să le țină un curs elevilor de liceu despre pandemia Covid-19, scrie Adevărul.ro. În spațiul public au apărut imagini în care el le explică acestora că virusul SARS-CoV-2 este fabricat de mâna criminală a omului şi folosit ca armă biologică. Evident că nu a adus nici un argument științific în acest sens.

”Nenorocirea care este? El a fost folosit într-un război complicat, economic. Este o mare afacere în spatele acestei pandemii. Un război economic care să lovească în economiile puternice.  Anul trecut toţi au dat înapoi în afară de China, care s-a redresat repede şi acum este cea mai mare putere economică.  O afacere mare cu vaccinurile, în care s-a investit foarte mult şi banii trebuie recuperaţi. Deci practic trăim într-o minciună indusă prin televizor”, au fost afirmaţiile făcute în faţa elevilor de medic.

El a continuat cu aceleași declarații controversate timp de câteva minute, acuzând că media este folosită pentru a-i manipula pe oameni. Înregistrarea a fost postată chiar de către medicul Gavrilescu pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel