Mărturisirea unui candidat PNL: Sunt cercetat!
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Deputatul Alin Popoviciu, desemnat 'cap de listă' a PNL Timiş pentru Consiliul Judeţean (CJ), a recunoscut, vineri, într-o conferinţă de presă, că este 'cercetat de DNA Timişoara într-un dosar disjuns din cel cunoscut sub numele de dosarul 'Aeroportul', precizând, totodată, că nu-şi va retrage candidatura.

'În momentul de faţă, eu sunt cercetat în acel dosar disjuns, în care, dacă DNA Timişoara consideră că mai sunt probe, este dreptul lor să o facă, dar asta nu mă împiedică în acest moment, conform criteriilor de integritate pe care le are PNL, să candidez la CJ (...) Am fost cercetat într-un dosar întocmit după alegerile parlamentare din 2014, iar în decembrie 2015, acest dosar a fost trimis în judecată.

Au fost cercetate şase persoane, iar procurorul de caz a considerat că sunt suficiente probe ca să fie trimise în judecată trei persoane, iar la mine şi la Constantin Ostaficiuc (fost preşedinte PDL Timiş, n.r.) s-a considerat că nu sunt suficiente probe în momentul de faţă. O altă persoană a fost scoasă de sub urmărire penală', a declarat vineri Alin Popoviciu presei, relateaza Agerpres.

Procurorii anticorupţie din Timişoara au confirmat zilele trecute, pentru mass-media locală, că Alin Popoviciu este cercetat penal într-un dosar disjuns din cel cunoscut sub numele 'Aeroportul'.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel