Mărire salariu minim. Elena Cristian, întrebare ESENȚIALĂ pentru viitorul Guvern
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Guvernul a anunțat că miercuri va da o hotărâre de creștere a salariului minim pe economie cu 100 de lei, situație care a stârnit diverse comentarii, atât în lumea politică, dar și în zona economică.

Cât de posibilă este această mutare politică, dar și cât de utilă este ea, a comentat Elena Cristian, redactor șef la dcbusiness.ro, în direct la Realitatea Tv, marți seara:

”Este o mișcare politică inspirată, ca să spun așa cu ghilimele, lasă totul în cârca viitorului Guvern. Acuma am primit un mesaj de la un om de afaceri, care are cam o sută de angajați, în care spunea că presiunea este enormă și astfel de decizii fără decizii de creștere a productivității muncii înseamnă o nouă presiune și alte greutăți pe spatele mdiului de afaceri”, a explicat Elena Cristian.

”Pentru oamenii de rând asta înseamnă o speranță în plus. Rămâne de văzut. 1,2 milioane de angajați sunt din mediul privat și este o bucurie. Întrebarea pentru noul Guvern este dacă această măsură va putea fi implementată sau este doar un joc de campanie, în care PSD-ul, odată plecat de la guvernare va spune: Cei care au venit nu au putut să mărească salariile, n-au putut să vă dea ceea ce noi v-am fi dat oricum, și tot acest joc de campanie rămâne la acest stadiu”, a susținut Elene Cristian, redactor șef DC Business.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel