Situația în care Piedone s-ar putea retrage din cursa pentru Primăria Capitalei. Ciuvică: Nu are cum. Ar face o prostie
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea
Mugur Ciuvică, președintele Grupului de Investigații Politice, a explicat de ce Cristian Popescu Piedone (PUSL) nu se va retrage din cursa pentru Primăria Capitalei.

"Piedone nu are cum să se retragă. Doar aşa, dacă are vreo problemă, ceva, brusc. Cum să se retragă? El a fost primul candidat, a şi spus înainte să candideze - "Noi, cu partidul cu tot, vrem să o susţinem pe Firea. Puneţi-o candidat, că noi o susţinem. Dacă nu o puneţi, atunci candidez eu." Şi-a anunţat candidatura de două-trei luni, a fost primul. Cum să se retragă acum? N-are cum.

Mugur Ciuvică: Ar face o prostie dacă s-ar retrage

De retragerea lui se vorbeşte de două luni, aproape zilnic. Tot de două luni, aproape zilnic, Piedone iese şi spune "nu mă retrag". Ar face o prostie dacă s-ar retrage. Piedone este singurul care face campanie, care se luptă cu Nicușor Dan. De ce s-ar retrage? Și Nicușor Dan îl recunoaște pentru că îl vede și el în sondaje, că el este singurul pericol, pentru că Piedone nu ia numai voturi PSD-iste, ci și voturile nemulţumiţilor.

Oamenii nemulțumiți din București se duc la Piedone, dar nu este neapărat electorat PSD. Piedone ia și din alte părți. Nu are cum să se retragă. În București, Piedone este candidatul antisistem", a spus Mugur Ciuvică, în emisiunea Miercurea Neagră, de la DCNews TV.

Emisiunea integrală, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel