Mădălin Voicu: Poliţia din Giurgiu e mână în mână cu infractorii
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
madalin voicu
madalin voicu

Deputatul PSD de Giurgiu Mădălin Voicu a declarat, marţi,  că instituţiile de siguranţă şi ordine publică din judeţul Giurgiu sunt "mână în mână" cu infractorii din zonă, care nu ar putea face nimic dacă nu ar avea "spatele asigurat".

Deputatul de Giurgiu a declarat că nu cunoaşte date precise despre infracţionalitatea din judeţ sau clanurile din zonă, însă incidentul în care a murit baschetbalistul Hardy Chauncey arată că organele statului nu îşi fac datoria.

"Eu nu cunosc nimic concret despre infracţionalitatea din Giurgiu, pentru că la alegerile parlamentare pe mine nu m-au votat nici infractorii români, nici infractorii ţigani, pentru că eu am spus că nu voi recurge la cadouri, dări şi protecţie. Zona asta îmi este străină, dar este evident că organele de ordine, începând cu Poliţia, Jandarmeria, judecătoriile nu îşi fac treaba", a afirmat Voicu.

El a declarat că, fără protecţia organelor de stat, fenomenul infracţional nu s-ar putea dezvolta.

"Poliţia nu face nimic. Şi Poliţia, şi Jandarmeria, şi primăriile, şi judecătoriile sunt mână în mână cu infractorii, pentru că altfel aceştia nu ar îndrăzni să facă nimic dacă nu ar şti că au spatele asigurat", a susţinut Voicu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel